Kouvolan lakrits

Kouvola lakrits har producerats utan kompromisser sedan 1945. Smakerna skapas utifrån den ursprungliga produktionsmetoden, rätt människor, ett finslipat recept, mängder av kärlek och ett flöde som garanterar färskheten hos varje bit lakrits.

Kouvola lakrits är hantverk. Även idag värdesätter vi traditionen med lakritsproduktion och vi förbereder våra delikatesser med hjälp av traditionella metoder - det här betyder att lakritsen kokas i en öppen gryta av riktiga människor. Det är från våra lakritsmästares hjärtan som produktionsprocessen bakom dagens unika produktionsteknologi som överförs till från en generation till nästa.

 

Vi har producerat lakritsen på samma sätt sedan 1945 men receptet ändrades något på 60-talet. Detta gjordes av den engelska gentlemannen, konsulten och lakritsspecialisten H. Knoch. Smaken var en direkt succé hos provsmakarna och vår lakrits har gjorts med samma recept som skapades av herr Knock sedan dess. 

 

Färskheten hos vår lakrits är en fråga om stolthet för oss. Det är därför vi vill säkerställa att leveranstiden är så kort som möjligt. Lakritsen lämnar vår produktion nästan omedelbart från att den tillverkats och det ger en mjuk konsistens. En av de viktigaste ingredienserna för världens smakrikaste lakrits är lakritsextraktet som gör exklusivt åt oss.

 

Just det, vi gör marmeladgodis också med samma kärlek till sötsaker som vi gör lakrits.

KL_muraali_cropped.jpg
KVL-laku-3208 (1).jpg
b2fb4f765304935821385c0a50fd29cd.png
6370ca41376ed41262be100adcec219f.png
8ef29d288aa630e0c9ec55f21d99b771.png
c2ad8e6316b108e46a4edbc4df04e110.png
5c7bbff713ae75b282f8c01c11d851ed.png
5158fa04e89e369b1dc2e32a94d2ef92.png
666644b854b3318bacfe75d7ce960ba3.png
c22b79b0d93cf004269dc5c1ed691a69.png
86dd9965246a9ddec815bee19f96171b.png
e55822c57fa66fb02b4d97285e465c10.png
b724951b25c9a9dbcaa2dac1a35971b8.png