Ærli

Ærlis skumtoppar är 100% utvecklade, testade och provsmakade i Michaels eget kök, där hans barn och fru har hjälpt honom med att hitta fram till en perfekt konsistens, smak och balans.
Skumtopparna består av tre delar. Den spröda botten av mörk choklad och kakaonibs, det mjuka och luftiga skummet med smak av äkta Bourbonvanilj från Madagaskar, överdraget med 60% mörk choklad. Smak och konsistens gifter sig perfekt och levererar en läcker upplevelse för smaklökarna.

dansk-flødebolle.png
DSC_6129.jpg
Ekologiska skumtoppar med kokos

En vaniljskumtopp strösslad med kokos, tillför en exotisk twist till den klassiska varianten. Den färska kokosen med lätt struktur strös i rikliga mängder för att finnas med i varje tugga

dsc_3310.jpg
Ekologiska skumtoppar med hallon

Hallonens naturliga, härliga, friska och syrliga smak spelar bra med det söta skummet ger en behaglig aromatisk doft för näsan. En smakkombination som får det att vattnas i munnen.  

dsc_3284.jpg
Ekologiska skumtoppar med vanilj

Klassisk vaniljskumtopp är en trotjänare. Även om förnyelse och nya spännande smaker kan vara lockande, är det något enastående över en sån här klassiker. Den rena smaken av skumtoppar.

dsc_3295.jpg
Ekologiska skumtoppar med lakrits

En varm lakritssmak med en uns av anis är en nordisk favorit. Med den särpräglade smaken kan lakritsen verkligen spela med mot den mörka chokladen.  

dsc_3289.jpg
Ekologiska skumtoppar med Læsø salt

Den lilla knivsudden av Læsö salt ger ett sting till skumtopparnas söta och fylliga uttryck. Den salta touchen ackompanjerar den mörka chokladen och tar fram en komplex smak, där de enkla elementen står var för sig och ändå tillsammans.  

dsc_3308.jpg
Ekologiska skumtoppar med rabarber och jordgubbar

Vem älskar inte hemkokt rabarber- eller jordgubbskräm med mjölk när solen står högt på himlen under sommaren? Det gör iallafall vi och därför har vi utvecklat vår nya sommarvariant. På danska kallar vi den Rødgrød i fløde'bollen. Skummet består av en perfekt sammansättning av jordgubbar och rabarberkrisp som topping.