Cocohagen

Geografiskt placerade i Humlebæk, Danmark, produceras, utvecklas och skickas härliga växtbaserade kakaotryfflar. De revolutionerar snackset eftersom cravings för allt det som smakar gott, definitivt kan vara förenligt med ett hälsosamt liv. 

Det gör de genom att konstant och fokuserat, arbeta mot målet att förbättra smak och sensoriska upplevelsen genom att aktivt välja kvalité och hållbarhet.
De har modet att gå främst och är helt och hållet opåverkade av andras normer. Detta resulterar i Cocohagens växtbaserade kakaotryfflar - och de är väldens läckraste. #SMAGSELV

REN KÄRLEK

Cocohagen försöker få alla fronter att göra sitt yttersta varje dag. För deras egen, hälsan, miljön och framtiden skull. Men framförallt för smakens skull!
 

För är det något de är riktigt duktiga på så är det att utveckla och producera rena och läckra kuber och stänger - med det som de kallar sitt konfekt - som inte bara är nyttigt, men som också smakar supersött och syndigt. 

Deras mål har från starten varit att allt skulle vara ekologiskt. Varför? Eftersom de anser att det rätta sättet att äta på och det enda riktiga sättet att bruka jorden på. Samtidigt är Cocohagen helt grundat med en önskan om att skapa ett alternativ till konventionellt godis. Det ska vara lika krispigt och sött, krämigt, mjuk och läckert sött - bara producerat med 100% naturliga råvaror.

Tegnebraet_6_1200x.png
Tegnebraet_1_4373b9a3-325c-43ea-a1e7-ac56fd3d663e_1200x.png